VAKMENS BINNEN DE WATERSECTOR GEZOCHT!

Ben jij een meester in het verbinden van mensen en technologie, en wil je jouw vakmanschap inzetten bij een toonaangevend bedrijf in de watersector?

Wij zoeken een doortastende informatiemanager om ons team te versterken.

Ben jij de informatiemanager die we zoeken?

Bij Landustrie speel je als informatiemanager een cruciale rol in het vormgeven en bewaken van onze informatievoorziening en ICT. Je bent het strategische brein achter ons informatiebeleid, maar steekt ook de handen uit de mouwen als het gaat om de praktische implementatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en je bent de spil tussen onze businessbehoeften en de technische oplossingen die deze ondersteunen.

Wie zijn wij:

Samen met allemaal vakmensen vormen wij Landustrie, gevestigd in Sneek en een wereldwijde speler met een rijke geschiedenis in het ontwerpen en produceren van producten die je overal terug kunt vinden in de waterkringloop.

Wat ga je bij ons doen:

Strategie en Beleidsontwikkeling
Je ontwikkelt en formuleert ons informatiebeleid en -strategie, afgestemd op de businessstrategie. Hierbij coördineer je de ontwikkeling van het informatieplan en de architectuur, en vertaal je omgevingsontwikkelingen, zoals nieuwe wetgeving of technologische innovaties, naar onze informatievoorziening. Ook stel je eisen op voor de inrichting van onze informatiehuis-houding en zorg je voor een goed georganiseerde informatiemanagementorganisatie.

Operationele Sturing
Je zorgt voor een optimale afstemming tussen bedrijfsprocessen en ondersteunende informatievoorziening. Dit houdt in dat je de informatiebehoeften van management en businessunits vertaalt naar concrete projecten, en zorgt voor de juiste ondersteuning bij de implementatie hiervan. Je stuurt onze business informatiemanagementorganisatie en ICT-leveranciers aan, houdt toezicht op contracten en SLA’s, en fungeert als leidinggevende van de ICT-afdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting voor investeringen in informatievoorziening en zorg je voor voortgangsrapportages.

Wat vragen wij:

  • Opleiding en ervaring: Een afgeronde HBO/WO-opleiding in bestuurlijke informatiekunde, bedrijfskunde of informatica, aangevuld met meerdere jaren werkervaring in business informatiemanagement.
  • Vakkennis: Grondige kennis van business informatiemanagement, informatieplanning en -architectuur, projectmanagement (Prince2), en procesgericht werken (ITIL, ASL, BiSL). Bekendheid met Lean, Agile, en VSM is een pre.
  • Bedrijfskennis: Diepgaande kennis van de bedrijfsprocessen in de maakindustrie en de bijbehorende organisatiestructuren.
  • Vaardigheden: Je kunt opereren op directieniveau, beschikt over conceptueel denkvermogen en overtuigingskracht, en weet om te gaan met belangenconflicten. Je hebt leidinggevende capaciteiten, bent inspirerend, initiatiefrijk en resultaatgericht.

Wat bieden wij:

Bij Landustrie belonen we jouw inzet met een marktconform salaris, flexibele werktijden en maar liefst 40 vakantiedagen. Je profiteert van een winstdelingsregeling en valt onder de CAO Metalektro. Daarnaast bieden we een collegiale werksfeer, een actieve personeelsvereniging en volop doorgroeimogelijkheden.

Reageren/meer weten?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie op sollicitaties@landustrie.nl of via de link bovenaan deze pagina. Heb je vragen? Neem dan contact op met Reina Wondaal, HR Manager op tel. nr. 06 5753 6195