Landustrie leverde samen met haar Tunesische vertegenwoordiger EMC Entreprise Mongi Charabi 5 stuks LANDY roosterreinigers met besturing. Onder supervisie van Landustrie werden de installaties gemonteerd en inbedrijfgesteld voor hoofdaannemer SOCOOPEC.

Bij het gemaal van Bejaoua zijn twee roosterreinigers geplaatst en de overige 3 stuks op verschillende locaties langs het kanaal bij de diverse regelkleppen. Het pompstation van Bejaoua bevindt zich in het 120 km lange kanaal Medjerda-Cap Bon,  in het noordoosten van Tunesië. Hier wordt het kanaalwater gebruikt voor irrigatiedoeleinden en tevens verwerkt tot drinkwater. Het gehele project heeft tot doel de infrastructuur te moderniseren en in te spelen op de groeiende behoefte aan drink- en irrigatiewater in landelijke gebieden in het noordoosten van het land. De hoofdaannemer SOCOOPEC en de eindklant, het Ministerie van Landbouw, Watervoorraden en Visserij (DG/BGTH ) spraken uitdrukkelijk tevredenheid uit over de uitvoering van Landustrie.

Aansluitend op dit project worden nog twee Landy roosterreinigers geleverd voor het eveneens in het MCB-kanaal gelegen gemaal Foundouk Jedid.

Wat kunnen wij voor uw water project betekenen?

Neem contact met ons op
Afvalwater Waterbeheer Pompinstallatie Waterkracht