Zelf het snijmechanisme van onze LANDY vuilversnijdende rioolpompen afstellen? Dat kan! Bezoek onze masterclass op de Infra Relatiedagen te Hardenberg (6-8 februari 2024).

Op de tweede beursdag, woensdag 7 februari zal onze servicemonteur Marcel Dijkstra om 14.00 uur én om 16.00 uur het afstellen van het snijmes demonstreren op onze stand nr. 586.

Een goed afgesteld snijmechanisme van de pomp is cruciaal voor een blijvend optimaal rendement van de pomp. Het snijmes is echter onderhevig aan slijtage en zal, afhankelijk van het te verpompen medium, de werking van de pomp op den duur beïnvloeden.
De vervanging van de snij-inrichting kunnen wij voor u verzorgen, maar is ook eenvoudig zelf uit te voeren, mits daarbij de juiste werkwijze wordt gevolgd. Deze werkwijze legt Marcel u graag uit!

De pomptypes waarvoor de masterclass bedoeld is, zijn onze versnijdende pompen van het type DSP (dompelpomp) en BSP (droog opgesteld). De dompelpomp staat ook wel bekend als onze gerenommeerde “Wetterfretter”.
Deze pompen zijn uitermate geschikt voor het verstoppingsvrij verpompen van afvalwater met vaste bestanddelen, óók bestanddelen die eigenlijk niet in het afvalwater thuis horen (vezeldoekjes en meer). Het unieke snijmechanisme van de pomp zorgt ervoor dat deze materialen tot zeer kleine deeltjes worden versneden zodat de pomp niet verstopt.

Natuurlijk informeren we u tijdens de Infra Relatiedagen ook graag over onze andere pomptypes. Nog niet in het bezit van een ticket ? Klik hier voor gratis toegang.

En bent u niet in de gelegenheid om onze masterclass bij te wonen, maar wilt u wel graag weten hoe het afstellen in zijn werk gaat? Bekijk dan onze instructievideo.

Tot ziens in de Evenementenhal te Hardenberg!